Motius per triar instal·lar un terra de parquet

Top Parquet » Motius per triar instal·lar un terra de parquet
Chica sentado en el suelo de parquet apoyada en un sofá

Fa dies que venim parlant de les moltes excuses que hi ha per no negar-nos a poder gaudir del parquet en qualsevol dels nostres espais. Els múltiples avantatges que aquest ofereix i els beneficis que suposa la instal·lació d’aquestes taules de fusta, converteixen l’elecció del terra de casa, de l’oficina o del nostre propi negoci, en un dilema senzill, alhora que complicat. Fàcil, perquè no hi ha superfície millor en aquests temps, i difícil, perquè la infinita varietat d’opcions que ens ofereix el parquet, pot portar-nos més d’un maldecap (en el bon sentit).

Però, triar el parquet idoni per col·locar a les nostres instal·lacions no ha de dependre només de si és més bonic o queda millor amb la decoració de l’espai. Com dèiem, hi ha quantitat de motius que poden convèncer-nos a l’hora de decantar-nos per un sòl d’aquestes característiques. A continuació, en aquesta nova publicació del nostre blog, destaquem algunes d’elles i seguim ajudant-vos per garantir-vos l’elecció perfecta del vostre parquet.

Per què instal·lar parquet?

– Visualment molt estètic

Una de les principals raons, avui dia, es remet a les sensacions visuals que transmet. Elegància, calidesa, lluminositat… A diferència d’altres tipus de materials, la varietat de fustes i les seves múltiples combinacions el converteixen en la solució perfecta per a qualsevol espai.

– La fusta és molt beneficiosa

La fusta és un material natural que no conté substàncies nocives per a la salut. A més, a nivell tècnic, sempre s’ha utilitzat per mantenir determinats paràmetres relacionats amb la temperatura i la humitat.

– Aïlla tèrmica i acústicament

Això es deu, principalment, al fet que les fibres de fusta tenen la capacitat d’absorbir i contenir el soroll procedent de l’exterior. A diferència de moltes altres superfícies, el terra de fusta gaudeix de bones propietats d’insonorització. Un cop instal·lat, a més, és extremadament silenciós. I, per la seva calidesa, resulta un excel·lent aïllant tèrmic.

– Ecològic i respectuós

El parquet és un tipus de sòl natural (no parlem de sintètics i laminats) que, per la seva obtenció i producció, és respectuós amb el medi ambient. En la seva fabricació s’evita l’ús de substàncies nocives i existeixen etiquetes com el segell FSC (Forest Stewarship Council) que així ho certifica.

– Alta durabilitat i resistència

El parquet és una tipologia de sòl molt resistent i duradora que, a més, gràcies a que es pot polir sense problemes (els sintètics no ho permeten) pot tornar a lluir com nou.

– Personalització de cada ambient

Donades les, cada vegada, més opcions en tonalitats, efectes i acabats, el parquet ens ofereix infinitat de possibilitats per personalitzar cada espai al nostre gust. Colors, tipologies i preus adaptats a les necessitats i exigències de cada client.

El parquet és l’opció perfecta per a qualsevol instal·lació. A Top Parquet no podem deixar de recomanar-vos aquesta superfície, amb tots els seus avantatges. Si teniu qualsevol dubte sobre aquest o desitgeu fer-nos alguna consulta al respecte, som especialistes en la instal·lació i reparació de qualsevol terra de fusta. Poseu-vos en contacte amb els nostres professionals i us ajudarem a triar la millor opció per al vostre espai.