El parquet Quick Step: fàcil i ràpid

Top Parquet » El parquet Quick Step: fàcil i ràpid
Parquet Quick Step instalado en una habitación

El parquet Quick Step és una de les eleccions de major qualitat que podem trobar al mercat, que aporta a cada espai frescor, vistositat i elegància; a més d’acabats que garanteixen la instal·lació d’un terra per a tota la vida.

Amb el pas dels anys, el parquet s’ha convertit en la superfície preferida de llars, negocis, comerços, empreses, oficines…, gràcies a tots els avantatges i beneficis que ofereix. Escollir Quick Step és fer una aposta clara per un parquet que dóna imatge, frescor i elegància, i ofereix la possibilitat de triar entre una àmplia varietat de materials i colors. A més, és compatible amb diverses superfícies de subsòls i gaudeix d’una instal·lació neta i ràpida. Què més podem demanar-li a aquesta tipologia de parquet?

Les marques, sent conscients d’aquest avantatge, han aprofitat l’estirada per invertir en la seva millora i evolució. Avui, en el desenvolupament d’aquest terra de fusta s’aplica, cada vegada, millor tecnologia per garantir paviments molt més duradors i resistents. Entre aquestes companyies, lògicament, es troba l’original de parquet Quick Step, que s’ha convertit en tot un líder mundial en la fabricació d’aquests paviments i en l’únic posseïdor de la patent Uniclic, que certifica la tinença d’un sistema de ràpida i fàcil instal·lació.

Líders de mercat

El parquet Quick Step, com dèiem, és un producte elaborat amb tecnologia punta, mitjançant cuidats processos de fabricació i el respecte més absolut -en la seva producció- pel medi ambient. Gràcies a aquest esforç i dedicació, se’ns garanteix, com a usuaris, l’obtenció d’un producte de qualitat, amb l’única finalitat d’aconseguir la nostra plena satisfacció en la instal·lació d’un terra de fusta segur, distingit, amb grans acabats (compatibles en tot tipus d’espais), d’alta durabilitat i resistència, i fàcil manteniment.

Ofereix gran varietat de col·leccions que permeten seleccionar tant parquet laminat com natural, amb excel·lents avantatges que encaixen amb les diferents necessitats de cada client, en funció de l’ús que li vulgui donar. Això sí, amb un propòsit final unànime: la seva instal·lació per gaudir de la superfície somiada.

Instal·lació professional

A Top Parquet som especialistes en la instal·lació d’aquest tipus de paviment. Comptem amb àmplia experiència i oferim -a tots els nostres clients- un servei d’instal·lació de parquet professional. El nostre personal està altament qualificat per fer la seva tasca i instal·lar els millors productes de mercat mitjançant les eines oportunes, que garanteixen l’acabat de qualitat meritori i l’accés a les garanties que distingeixen la marca.

Si voleu saber més sobre el parquet Quick Step i començar a gaudir d’un paviment d’alta qualitat, poseu-vos en contacte amb els nostres tècnics experts. Encantats us oferirem l’assessorament que necessiteu, sense compromís.