Instal·lar parquet en cuines i banys

Top Parquet » Instal·lar parquet en cuines i banys
Cocina integrada con el salón, todo con suelo de parquet

Una de les principals pors i dubtes que es presenten arribat el moment de decidir-nos a l’hora d’instal·lar parquet, és la conveniència -o no- de muntar-lo en espais com la cuina o el bany. Això succeeix perquè, normalment, aquestes estàncies solen ser zones d’ambients relativament extrems, en qüestions d’humitat. Pot ser una contraindicació instal·lar parquet a la nostra cuina o bany? Haurem de vetllar per aquest més del normal? Suposaria la seva renovació abans d’hora i, per tant, una despesa extra en curts espais de temps?

Aquestes preguntes se succeeixen cada vegada més en moltes persones que acudeixen a especialistes del parquet com nosaltres, Top Parquet, perquè encara hi ha desinformació sobre la realitat d’aquesta problemàtica. És per aquesta raó, per la qual hem decidit parlar-ne en aquest nou article al nostre blog i resoldre alguns d’aquests dubtes, de manera que pugueu anar confiats i segurs arribat el moment de col·locar aquestes taules de fusta en qualsevol habitació de la vostra llar.

Sí al parquet en cuines i banys

Pot semblar que el fet d’utilitzar parquet a la cuina és tota una contradicció. Com dèiem, en un lloc on es duen a terme tasques que comporten certs perills per a la integritat d’aquest tipus de sòls, i on els nivells d’humitat són força alts; és de lògica imaginar que no és l’opció més recomanable. No obstant, la realitat xoca contra aquesta idea, més després dels increïbles avenços que s’han donat en el sector i que han catapultat al parquet a una posició indiscutible en les últimes dècades. Dubtar de si és bo o no instal·lar parquet a la cuina, o al bany, és un prejudici sense fonament, avui dia. Les tècniques d’elaboració actuals, realment, permeten -sense cap tipus de contraindicació- la col·locació de recobriments de fusta en totes les habitacions de la casa, independentment de la seva funció en el conjunt, i sense haver de preocupar-se que aquests puguin deteriorar-se.

Basant-nos en els estàndards de terres de fusta de qualitat, podem estar tranquils perquè us garantim que ofereixen la mateixa tranquil·litat d’ús que qualsevol altre tipus de revestiment (ceràmica, pedra, gres, etc.). I totes aquestes incerteses que apareixen per la consecució de petits accidents quotidians, el més freqüent, la caiguda de líquids, que en altres sòls poc ens preocuparia; tampoc ho ha de fer en aquest cas. En veritat, si es donés, tant en el bany, com a la cuina, hem de reaccionar de la mateixa manera que ho faríem indistintament del tipus de paviment que recobreixi el nostre terra. Això sí, mai obviar-ho i permetre que el líquid filtri i taqui, durant molt de temps. En aquest cas, incorreríem en una mala praxi, general, que podria portar conseqüències a la integritat del nostre parquet.

Professionals en la instal·lació de parquet

Si esteu valorant la possibilitat d’instal·lar parquet a la vostra cuina o bany i encara us sorgeixen dubtes respecte a si és viable la seva col·locació en les vostres instal·lacions, no ho penseu més i poseu-vos en contacte amb els nostres serveis. Per ajudar-vos a aclarir totes aquestes incerteses, que suposicions mal solucionades han generat entre la majoria de la població, els professionals de la nostra empresa especialitzada en la instal·lació dels millors terres de fusta de la zona, us ajudaran a aclarir-les, oferint solucions reals i efectives.

Volem ajudar-vos a tenir tota la informació que necessiteu perquè realitzeu l’elecció oportuna de terra de fusta que sempre heu volgut, indistintament de la seva ubicació, i és que quan es vol, es pot; i gaudir de parquet, quan és el que volem, és possible i viable, sense cap mena de dubte.